Eindopdracht- de pagina met links.

Net als Zap, van klein naar groot?
Een pagina maken met een tabel, daarin links en koppelingen naar alle oefeningen was al gedaan. Daarom een pagina met een tabel met daarin links naar alle sites die gebruikt werden als hulp bij het maken van de lessen van de cursus Webpagina's 2. Het leerproces voelde alsof je startte van kleine pup naar volwassen hond.
Beweeg met de muis over de foto van Zap. zap

Week 1: De GROTE TWEE: handleidingHTML en Validator. (om codes te zoeken en te controleren)

de w3c- validator
handleiding HTML

Week 2: Het maken van tabellen. Voor een harmonieus kleurgebruik kun je een foto uploaden naar: bighugelabs

www.bighugelabs

Week 3: De formulieren. Het cgi-script vond ik bij de helpdesk-pagina's van onze internetprovider.

de helpdesk

Week 4: Javascript. Verschillende soorten Javascripts zijn gebruikt in week 4 en week 5 van de cursus. Je kunt er talloze vinden op internet. Bijvoorbeeld op de pagina van javascript.internet.com, www.dynamicdrive.com of op de pagina van de Webmees. Hier komt ook het script van de pagina van de eindopdracht vandaan.

javascript.internet.com
www.dynamicdrive.com
de Webmees

Week 5: Teller, statistieken, gastenboek en informatie over XML. Tellers en statistieken kun je overal aanvragen (ook gratis). Op bijvoorbeeld www.cgi2you.com, statistieken.wisetogo.com en onestat.com. Gastenboeken vind je o.a. op koekjesnet of gastenboek.nl, verder kun je die ook maken met een cgi-script. Informatie over XML vind je op internet op Wikipedia, xmlwriter.net en www.w3c.nl. Laat een berichtje achter in het gastenboek op deze site.

www.cgi2you.com
www.wikipedia
www.xmlwriter
www.w3c.nl/xml

Tot slot: Daar waar het eigenlijk allemaal begon. In het klaslokaal van Kellerhuis.com! Dankjewel voor de inspirerende lessen. Het heeft me zo nu en dan heel wat hoofdbrekens gekost, maar de eindopdracht is klaar!

Kellerhuis.com

NAAR DE INDEX

Valid HTML 4.01 Transitional